Kontaktna sočiva

Kontaktna sočiva se koriste za korekciju vida kao alternativa naočarama i laserskoj korekciji (popularnom skidanju dioptrije). Nakon ljekarskog pregleda uz pomoć kornealne topografije i biometrije oka imamo sve neophodne inforamcije da Vam odmah prepišemo i izdamo neophodno sočivo. 

Pacijenti koji razmišljaju da pređu na kontaktna sočiva mogu ih odmah besplatno probati i ako su zadovoljni početi da ih koriste. Najčešći izbor su mjesečna sočiva zbog toga što imaju optimalan odnos cijene i kvaliteta. 

Prije početka korišćenja sočiva proći ćete našu kratku obuku. 

Većina pacijenata može odmah da dobije tražena sočiva, rjeđe je potrebno sačekati dva radna dana. Posebni zahtjevi kao što su Rose K sočiva kod pacijenata sa keratokonusom traže više posjeta ljekaru da bismo uradili sve neophodne probe prije naručivanja proizvoda. 

Za sva Vaša sočiva možete dobiti i sva neophodna sredstva za održavanje. 

Pregled za kontaktna sočiva

Kako bi se ustanovilo koji tip kontaktnih sočiva je adekvatan za pacijenta, kao i da li postoje neke kontraindikacije radi se opšti oftamološki pregled. Na samom pregledu, ljekar i pacijent odlučiće koja vrsta kontaktnih sočiva predstavlja najbolji izbor. Pacijenti koji prvi put koriste kontaktna sočiva dobiće sve potrebne informacije i proći će obuku sa ljekarom. Važno je napomenuti da se kontaktna sočiva moraju pravilno koristiti i održavati kako ne bi došlo do oštećenja oka.


Zakažite Pregled

Ukoliko želite da zakažete ljekarski pregled ili Vam je potrebna konsultacija, kontaktirajte nas putem broja telefona +387 (51) 318 600.
Naš ljekarski tim, omogući će uspješna rješenja vašeg problema.

Sva polja označena sa * su obavezna